Polgári Búcsúztatás - Zombor Zsuzsanna

Polgári búcsúztatás és temetés szervezés Szolnok-, Békés-, Csongrád megyében! 70-385-0914

Fotó-Videó a szertartásról. "ÉLETÚTFILM"  a szertartáson.

 

Egyre inkább elterjedt szokás, és ügyfeleim részéről egyre jobban keresett szolgáltatás a profi fotós és/vagy videós közreműködése a gyászszertartáson.

Nem kegyeletsértő fotókra és a gyászoló hozzátartozók tapintatlan megzavarására kell gondolnunk, hanem a szomorú esemény ízléses, kegyeletteljes módon történő megörökítésére, ahol a művészi fotók hangulata és nem a nyers, tapintatlan fényképezés dominál.

 

A fotós és a videós diszkréten, tiszteletteljesen, szinte észrevétlenül dolgozik azon, hogy a szertartás legfontosabb pillanatai esztétikus módon kerüljenek megörökítésre. Az elkészült képeket igény szerint nyomtatásra kész minőségben, CD-re írva, vagy előhívást követően, albumba rendezve kapják meg a hozzátartozók. A videó felvétel pedig magas minőségben, igény szerint sokszorosított DVD lemezre írva kerül átadásra.

 

_kep9847.jpg

 

 _dsc0236.jpg

 

Legújabb - és egyben legszívhezszólóbb - szolgáltatásun

 a temetésen készült fotók, vagy a hozzánk eljuttatott régebbi fényképek, családi emlékek, iskolai bizonyítványok, régi családi okiratok felhasználásával, zenei aláfestéssel készült emlékfilm, ami végigkíséri az elhunyt életének fontosabb állomásait, és bemutatja a búcsúzás pillanatait is.

 

Az elkészült emlékfilmet a gyászszertartás/ravatalozás előtt vagy alatt projektoron vetítjük le.

 

Igény szerinti példányszámban elkészítve a családtagok számára örök emléket állít a szeretett elhunyt életéről, személyéről.

Egyedi kívánságokat is figyelembe veszünk, a fotózást illetve a videózást megelőzően Önöknek mindig lehetőségük van egyeztetni a szolgáltatókkal annak érdekében, hogy a felvétel valóban az Önök elképzelése, igénye, határozott kívánsága szerint történjen, ezért kérjük, kérje személyre szabott ajánlatunkat.

 

Az alábbi link alatt a képekből készűlt EMLÉKVIDEÓKAT tekinthet meg:

 

http://youtu.be/3MjFwG5aZsc

http://youtu.be/lbhIH309RWw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 32
Heti: 59
Havi: 689
Össz.: 223 916
Oldal: Életút-Film, Videó, Fotó készítés
Polgári Búcsúztatás - Zombor Zsuzsanna - © 2008 - 2018 - memento.hupont.hu